Eve Kapandığımız Günlerde Online Alışveriş ve Evlere Servis Hizmetleri

Eve Kapandığımız Günlerde Online Alışveriş ve Evlere Servis Hizmetleri

11 Nisan 2020, Cumartesi


DEVAMINI OKU
"Tüm dünyada insanlar inanılmaz bir dönemden geçiyor. COVID-19... Hayatımıza giren bu virüs ile birlikte çok büyük çaplı koruma önlemleri alındı, bir çok yerde sokağa çıkılmıyor. Peki bu süreçte insanlar nasıl oluyor da dışarıdan ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorlar?"
Eve Kapandığımız Günlerde Online Alışveriş ve Evlere Servis Hizmetleri

Eve Kapandığımız Günlerde Online Alışveriş ve Evlere Servis Hizmetleri

Tüm dünyada insanlar inanılmaz bir dönemden geçiyor. COVID-19... Hayatımıza giren bu virüs ile birlikte çok büyük çaplı koruma önlemleri alındı, bir çok yerde sokağa çıkılmıyor. Peki bu süreçte insanlar nasıl oluyor da dışarıdan ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorlar?

Coronavirüs herkesi evlere hapsetti. Neredeyse tüm çalışanlar artık home office çalışıyor, herkes ev içinde kendine yeni bir yaşam kurdu. Tabi bu durum tüketim alışkanlıkları ve yöntemlerinde de pek çok değişikliğe sebep oldu.

Krizi Fırsata Çevirin

Şu an neredeyse herkes temel gıda ihtiyaçlarını online projeler üzerindne sipariş veriyor. Neredeyse her gün yeni bir sipariş portalı açılıyor. Her zaman olduğu gibi kriz ortamları pek çok fırsatı ortaya çıkarmak için çok elverişli zamanlardır.

Malum hepimiz tüketici olarak online alışveriş sistemlerini kullanıyoruz. Fakat madalyonun diğer tarafını da göz ardı etmemek gerekli. Eğer aktif satış yaptığınız bir iş kolunuz varsa şu dönem e-ticaret sistemine geçiş için en iyi dönem. Hem evde olduğunuz için bol vaktiniz var hem de şu an herkes oturduğu yerden alışveriş yapıyor.

Temel Gıda ve Tüketim Malzemeleri

Market alışverişi, yiyecek, içecek, hobi ürünleri ve aklınıza gelebilecek pek çok çeşitli malzeme. Online bir sipariş sistemi ile tüketicilere hızlıca ulaşıp, satışınızı artırabilirsiniz. Bunun için hemen bugün harekete geçebilirsiniz.

Bursa E-ticaret sitesi hazırlamak için bizimle iletişime geçin.

Özel E-Ticaret Sistemleri

E-Ticaret sitesi diyince herkesin aklına belli başlı yapılar geliyor. Ancak her model için bu yapılar yeterli değil. Verimliliğinizi artırmak sizin elinizde. Bu standart kalıplara veya yapılara mecbur değilsiniz. Önemli olan iş modeliniz ve bunun ne kadar hızlı şekilde satışa döndüğü.

Kimi ürün için 5 adımlık bir konfigurasyon sayfası gerekirken, kimi ürün tipi için yalnızca 1 sayfada satın alımın gerçekleşmesi gerekir. Bu konularda her zaman en iyi ve en özelleştirilmiş çözümleri sunduğumu bilmenizi isteriz. Önemli olan iş modelinizin teknik ayrıntılar içinde boğulması değil, önemli olan elimizdeki tüm teknik imkanlarla sizlerin iş modelini büyütmek.

Özel E-ticaret sitenizi oluşturmak için bizimle iletişime geçin.

Sosyal Medya ve Reklam

Tabiki reklam, satışlarımız için en önemli kaynak. Özellikle Instagram bu dönemde oldukça fazla kullanılır hale geldi. Bu da demek oluyor ki, doğru hedeflemeler ile istediğiniz tüm hedef kitlelere kolayca ulaşabilirsiniz. Unutmayın, son kullanıcı ürünleri için Instagram reklamları biçilmiş kaftan.

Şimdi eğer bir e-ticaret sitesi yaptırmaya karar verdiyseniz, bizimle iletişime geçin.