Firmanızın Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olması İçin İşte Size 5 Neden

Firmanızın Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olması İçin İşte Size 5 Neden

26 Mayıs 2019, Pazar


DEVAMINI OKU
"İnternet sitesi olmayan bir firmanız mı var? O zaman bu yazımız tam size göre. Bunun için çeşitli mazeretleriniz olduğunun farkındayız. Muhtemelen zamanınız olmadığını düşünüyorsunuz ya da bu işlem sizin için çok pahalı görünüyor olabilir."
Firmanızın Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olması İçin İşte Size 5 Neden

Firmanızın Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olması İçin İşte Size 5 Neden

İnternet sitesi olmayan bir firmanız mı var? O zaman bu yazımız tam size göre. Bunun için çeşitli mazeretleriniz olduğunun farkındayız. Muhtemelen zamanınız olmadığını düşünüyorsunuz ya da bu işlem sizin için çok pahalı görünüyor olabilir.

Yapılan araştırmalara göre insanların yaklaşık %90'ı, herhangi bir işletme veya marka ile ilgili araştırmalarını ilk olarak internet üzerinden yapıyorlar. Bununla beraber bir başka araştırmaya göre işletme sahiplerinin yaklaşık %50'si, bir internet sitesine neden sahip olmadıkları sorulduğunda, ilk neden olarak "işletmenin henüz bir internet sitesine ihtiyacı olmadığını" söylüyor. Rakamlardan anlamamıza gerek yok, burada bariz bir iletişim kopukluğu olduğu çok açık.

Hala bir internet sitesine ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız okumaya devam etmenizi öneriyoruz.

1- Bir web sitesine sahip olmak firmanıza yeni müşteriler sağlayarak size daha çok para kazandıracak.

Yukarıdaki istatistikleri çok sevdik, onun için tekrar söylemek istiyoruz. İnsanların %90'ı doğru kararı vermek için öncelikle internetten araştırma yapıyorlar. Yani bu demektir ki, eğer bir internet siteniz yoksa buradaki %90'lık potansiyel müşteriyi çoktan kaçırdınız.

İnternet siteniz 7 gün 24 saat ulaşılabilir olur, ama siz değil. Yani aslında internet sitesi, sizin ulaşılabilir olmadığınız saatlerde sizin adınıza hizmet vermeye devam eder.

Bursa'da web sitesi, web tasarımı yaptırmak için bizimle iletişime geçin.

2- Bir web sitenizin olması firmanıza müşterilerin gözünde güven katar.

Günümüzde tüketiciler oldukça şüpheci. İnsanların %60'ı internet sitesi olmayan firmalara güvenmiyor. Eğer bir internet siteniz varsa anında insanların gözünde güven kazanıyorsunuz.

İlk izlenim önemlidir. İnternet siteniz ne kadar güzel görünürse o işinizi o kadar iyi anlatabilirsiniz.

3- Bu iş ne düşündüğünüz kadar pahalı ne de düşündüğünüz kadar zor.

Bir internet sitesi yaptırmak için teknolojiden anlamanız gerekmez. Pek çok firma bu hizmet için oldukça uygun ve hızlı çözümler sunmaktadır. Bursa'da web sitesi yapımı konusunda DOĞUGÜRDAL Dijital Ajans ekibi olarak müşterilerimize iş yükü ve bütçe olarak çok uygun çözümleri sunmaktayız.

İnternet sitesi diğer tüm reklamcılık biçimlerine göre en iyi geri dönüşü sağlayan yöntemdir. Eğer bir pazarlama planınız varsa web sitesi ilk önceliğiniz olmalıdır.

Ayrıca unutmayın ki bu yapacağınız harcamalar aynı zaman firmanıza vergi indirimi olarak da yansıyacaktır.

4- Bir web sitesine sahip olmak size çok zaman kazandıracak.

Epostalar gönderirken, görüşmeler yaparken veya teklif hazırlarken potansiyel müşterileriniz ile ilgilenmek zaman alır. Web siteniz, sık karşılaşılan müşteri sorularına ve sorularına cevap vererek size zaman kazandırabilir. Bu ne anlama geliyor? Yani daha verimli işler için zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

5- Markanızın kontrolünü elinizde tutun ve kendinizi doğru konumlandırın.

Bir web sitesi mesajlaşma için bir platform görevi görür ve işletmenizin çevrimiçi algısını sosyal medya kanallarınızın sağlayamayacağı şekilde başarılı olarak şekillendirir.

Bu platform sizin kendinizi doğru şekilde konumlandırmanıza yardımcı olur. Bu sayede müşterilerinizin tam olarak aradığı özelliklere göre pazarda yerinizi alabilirsiniz.

Pek çok işletme sahibi online yorumlara göre değerlendirilir, bazen de negatif şekilde. Bu tarz durumlarda doğru mücadeleyi vermek için internet sitesi doğru araç


Özetle bir web sitesine ihtiyacınız var ve buna sahip olmak gerçekten çok kolay.

Herkes bir internet sitesine sahip olmayabilir ama her firmanın, işlerini büyütmek için bir internet sitesine ihtiyacı var.

Şimdi eğer bir internet sitesi yaptırmaya karar verdiyseniz, bizimle iletişime geçin.