İşte Size Neden Bir E-Ticaret Sitsine Sahip Olmanız Gerektiğine Dair 9 Neden

İşte Size Neden Bir E-Ticaret Sitsine Sahip Olmanız Gerektiğine Dair 9 Neden

19 Ağustos 2019, Pazartesi


DEVAMINI OKU
"İlk olarak, e-ticaretin ne olduğunu tam olarak anlayalım. İnternet gibi elektronik bir ortamda ürün ve hizmet alım satımı, yani elektronik kanallar üzerinden yapılan ticaret anlamına gelmektedir. Bu iş tarzı son yıllarda gelişti ve yeni başarı zirvelerine dokunuyor."
İşte Size Neden Bir E-Ticaret Sitsine Sahip Olmanız Gerektiğine Dair 9 Neden

İşte Size Neden Bir E-Ticaret Sitsine Sahip Olmanız Gerektiğine Dair 9 Neden

İlk olarak, e-ticaretin ne olduğunu tam olarak anlayalım. İnternet gibi elektronik bir ortamda ürün ve hizmet alım satımı, yani elektronik kanallar üzerinden yapılan ticaret anlamına gelmektedir. Bu iş tarzı son yıllarda gelişti ve yeni başarı zirvelerine dokunuyor.

Neden Kendi e-ticaret sitemizi, yani online mağazanızı açmamız gerektiğiyle ilgili gelin biraz daha detaylı inceleyelim.

1. İş zekası

Kendi işini yürütmek, istediğin şeyi yapmanı sağlar ki bu başka işlerde mümkün değildir. Eğer bir tutkunuz varsa ve o iş için gerçekten tutkuluysanız, denemenin zamanı gelmiş demektir. Girişimci olmak, başkası için değil, kendin için çalışarak kendi patronun olma özgürlüğüne sahip olmak anlamına gelir. Yazmayı seviyorsanız, içerik arayan işletmelere çevrimiçi olarak çözümler sunan bir web sitesi ile başlayın. Tutku, herhangi bir çevrimiçi işletmeye başlamak için göz önünde bulundurmanız gereken en önemli faktördür.

2. Ekstra para kazanın

Online iş, tuğla ve harç işi yapmaktan tamamen farklıdır. E-ticarette, kendi web sitenizi başlatabilir ve ürünlerinizi dünya çapında satmaya başlayabilirsiniz. Farklı yerler veya ülkeler için birden fazla vitrin oluşturmanız gerekmez. İşinizle ilgili farkındalık yarattıktan sonra, uyurken tuğla ve harç işinde mümkün olmayan ekstra parayı kazanabilirsiniz. Teknolojiyi kullanarak işlerinizi genişletebilirsiniz. Her ne kadar çevrimiçi iş başarının garantisi olmasa da zarar tuğla ve harç işine göre gideri çok daha düşüktür ve gelir kaynağı yatırımla orantılı olabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilir, sabır ve sıkı çalışma ile işinizi büyütebilirsiniz. Çevrimiçi iş yapmayı tercih ederseniz çok daha az yatırım yapmanız gerekecektir.

3. Bağımsızlık

Serbest meslek sahibi olmak, parasal kaderiniz üzerinde her zaman daha fazla kontrole ve diğer şirketler için çalışanlara kıyasla daha fazla bağımsızlığa sahiptir. Kendiniz için çalışırken başkaları için çalışmaktan daha fazla çaba ve özveride bulunuyorsunuz. Her zaman sonuç veren çalışma modundasınız. Çalışma süresi ve çalışma şekilleri bakımından daha fazla kontrol ve esnekliğe sahip olacaksınız. Online iş size ayrıca daha fazla yönetim ve yaratıcı özgürlük verir.

4. Vergi avantajları

Bursa E-ticaret sitesi hazırlamak için bizimle iletişime geçin.

Bir çevrimiçi işletme işleterek, bilgisayar, mobilya ve fatura gibi vergi giderlerinizden düşebilecek genel masraflar için harcama yapmanız gerekmez. En düşük sermaye maliyetiyle, kendi çevrimiçi işinizi başlatabilir ve daha az harcama yaparak vergi tasarrufu yapabilirsiniz.

5. Müşteri desteği

Bir çevrimiçi işletme sahibi olarak, müşterilerinize fiziksel işlerde mümkün olmayan 7/24 müşteri desteği sağlayabileceksiniz. Müşterileriniz işinizin en önemli parçasıdır. Bir e-ticaret sahibi olarak, tüm gece ve gündüz müşterinizin sorunlarına ve sorularına katılabilirsiniz.

6. Uygun fiyatlı pazarlama

Çevrimiçi pazarlama, pahalı reklam panolarından, haber reklamlarından veya el ilanlarından çok daha ucuz ve etkilidir. Buna rağmen, bu pazarlama dublörlerini de uygulayabilirsiniz, ancak bugün içerik pazarlama, sosyal medya pazarlaması ve Facebook, Twitter ve AdWords gibi platformlar daha erişilebilir, ucuzdur ve daha geniş bir hedef kitleye kolayca ve hızlıca erişebilirsiniz.

7. Mobil ticaret

Online alışverişin dinamik evrimi ile, rekabetçi pazarlara ayak uydurmak için değişime uyum sağlamak her zaman daha iyidir. Ayrıca M-ticaret olarak da adlandırılan mobil ticaret, müşterilerin çoğunu cep telefonlarıyla hedeflemenin harika bir yoludur. Bu, ürünlerinizi kullanıcılarınızın cep telefonlarından satmanızı sağlar. Bunun için, web sitenize daha fazla trafik çekmek için e-ticaret web sitenizin mobil bir sürümüne sahip olmanız gerekir.

8. E-ticaret daha hızlı büyüyor

E-ticaret her geçen gün günün trendidir. Online alışveriş, kolay erişilebilirliği ve azaltılmış çabaları nedeniyle gittikçe daha fazla hız kazanıyor. Tahminlere göre, dünya çapında çevrimiçi satış 2018 yılına kadar yaklaşık 2,5 trilyon dolar olacak. Kendi çevrimiçi işinize başlama planlarınız varsa ve fırsatlar günden güne büyüyorsa, en iyi zaman budur.

9. Online iş başlatmak kolaydır

E-ticaret sitenize SEO hizmeti almak için bizimle iletişime geçin.

E-ticaretin gelişmesiyle birlikte araçları da zaman içinde gelişti ve şimdi kendi e-ticaret mağazanızı kurmak daha da kolaylaştı. Bir e-ticaret işi başlatmak için hiçbir zaman bu kadar çok çeşitli araç ve teknolojiye sahip değilsiniz. Satış platformlarından marka otomasyonuna ve SEO tekniklerine kadar çok fazla yatırım yapmadan işinize başlayabilirsiniz.

Ayrıca, bir e-ticaret mağazası başlatmak için teknolojiler veya araçlar hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmez. Wepro gibi platformlar ve çevrimiçi satış işinizi basitleştirmenize yardımcı olmak için hazır. Birden fazla tasarım şablonu, kolay ödeme imkanı, çeşitli güvenli ve güvenli ödeme ağ geçitleri ve çoğu zaman ücretsiz barındırma hizmeti sunarlar. Tek ihtiyacınız olan, tutkulu olduğunuz ve satış yapabileceğinizi düşündüğünüz bir ürünü satmak için stratejik bir planlama.

Bir gün hayata geçirmeyi sevecekleri bazı iş fikirleri olabilecek bir çok girişimci var. Kendi çevrimiçi girişime başlamak için zihninizde bir konsept ve planlama varsa, tam zamanı. Kendi çevrimiçi e-ticaret işinizi başlatmak için birkaç iyi neden var. Böylece, arkadaşlar iki kez düşünmez ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olmak için hazırsınız.

Şimdi eğer bir e-ticaret sitesi yaptırmaya karar verdiyseniz, bizimle iletişime geçin.