Wepro ile Amazon AWS Güçlerini Birleştiriyor, Gelişmiş Yedekleme Hizmeti Sunuyor

Wepro ile Amazon AWS Güçlerini Birleştiriyor, Gelişmiş Yedekleme Hizmeti Sunuyor

07 Temmuz 2019, Pazar


DEVAMINI OKU
"PHP ve Javascript ile kodlanmış, MySQL veya benzer bir database yazılımına ihtiyaç duymayan, özel tema seçenekleri ile zenginleştirilmiş ve tamamı TÜRKÇE olarak hazırlanmış internet sitesi yazılımı. Üstelik artık Amazon desteği ile birlikte."
Wepro ile Amazon AWS Güçlerini Birleştiriyor, Gelişmiş Yedekleme Hizmeti Sunuyor

Wepro ile Amazon AWS Güçlerini Birleştiriyor, Gelişmiş Yedekleme Hizmeti Sunuyor

PHP ve Javascript ile kodlanmış, MySQL veya benzer bir database yazılımına ihtiyaç duymayan, özel tema seçenekleri ile zenginleştirilmiş ve tamamı TÜRKÇE olarak hazırlanmış internet sitesi yazılımı. Üstelik artık Amazon desteği ile birlikte.

Wepro nedir?

Tüm yapı en son teknik yöntemler kullanılarak sade ve kullanışlı bir şekilde tasarlanmıştır. Yazılımın kurulumdan yayına alınmasına kadar her adımı ayrı ayrı düşünülmüş, yapılan sayısız test ile en hızlı ve en verimli hale getirilmiştir. Özellikle tamamının Türkçe olarak planlanması, çok az teknik yeterliliğe sahip son kullanıcılar için bile oldukça kolay bir kullanım tecrübesi sunmaktadır.

Bursa internet sitesi, bursa web tasarımı konularında destek için bizimle iletişime geçin.

Neden Wepro?

Ön plana çıkan en değerli özelliklerimizden birisi, firmalar ile yaptığımız yıllık lisans anlaşması kapsamında düzenli olarak sağladığımız güncelleme hizmetidir. İnternet sitesinin yapılıp teslim edilmesiyle başlayan ve yıl boyunca süren bu destek sayesinde içeriklerin çok daha rahat bir şekilde internet sitesine aktarılması için sizlere hizmet garantisi veriyoruz.

Yazılımın sürekli güncelleniyor olması ile, hiç bir zaman teknolojik olarak geri kalmayan bir internet sitesine sahip olursunuz. Bu sayede süpriz teknik hatalardan korkmanıza gerek kalmaz.

Wepro internet sitesini inceleyin.

İnternet sitesini kendi sunucularımızda barındığımız için, teknik her türlü sorunda müdahale etmeye hazır bir ekibimiz mevcuttur. Bu sayede internet sitesi ile ilgili iletişimde kalmanız gereken başka bir firmaya ihtiyacınız kalmaz.

Eposta ile ilgili desteğimiz mevcuttur. Her bir internet sitesi 50 eposta adresine kadar oluşturma hakkına sahiptir. Eposta trafiğinin yüksek olması veya çok daha fazla adrese ihtiyaç duyulması halinde ek çözümlerimiz mevcuttur.

Talep edilmesi halinde Google Adwords reklamları, Google Business ve Harita kaydı hizmetleri verilmektedir. Ayrıca yine talep edilmesi halinde SEO desteği ile ilgili olarak da hizmet sağlanmaktadır.

İnternet sitesi üzerinde istenildiği zaman talep edilen tüm major talepler değerlendirilip, yapılacak ücretlendirme ile hayata geçirilebilir.

Şimdi eğer bir internet sitesi yaptırmaya karar verdiyseniz, bizimle iletişime geçin.